Ragiro Installations voor een Zonneboiler

9.3.2015 | 10:22

ragiroRagiro is een bedrijf uit Antwerpen dat zich specialiseert in zonneboilers, zonnepanelen & condensatieketels. Een interessante manier om geld te besparen is een zonneboiler. De verwarming van water vereist een hoop energie.

Dit zorgt ervoor dat uw rekening hoog kan oplopen. Met een zonneboiler kunt tot wel 70% van het water zelf verwarmen met inzet van de zon. Dit kan u op jaar basis een flinke besparing opleveren en het is tevens goed voor het milieu.

Ragiro Installations

Ragiro werkt enkel met bekende en kwalitatieve Europese merken. Deze merken zijn van zeer hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat uw zonneboiler optimaal gebruik maakt van het beschikbare zonlicht. Zo kunt u optimaal besparen met uw zonneboiler. Ragiro geeft zeer ruime garanties op de onderdelen.

In het geval van een zonneboiler krijgt u bij Ragiro maar liefst 10 jaar garantie op de collectoren, en 5 jaar op het opslagvat. Zo bent u er zeker van dat uw nieuwe zonneboiler niet enkel een besparing op zal leveren, maar tevens voor lange tijd mee zal gaan.

Waarom kiezen voor Ragiro?

Naast het feit dat Ragiro is aangesloten bij de beroepsorganisatie Confederatie Bouw, staat Ragiro voor kwaliteit, snelle plaatsen en een goede service. Lees wat klanten te zeggen hebben:

Mijn elektrische boiler was stuk en we hadden dus geen warm water meer. We zochten onmiddellijk een bedrijf met ervaring in het plaatsen van zonneboilers en contacteerden Ragiro. Na de professionele uitleg van de adviseur hadden we meteen besloten om met Ragiro in zee te gaan. Omdat we geen warm water hadden heeft Ragiro uitzonderlijk diezelfde week nog een zeer snelle plaatsing voorzien, nogmaals bedankt hiervoor!

Goede opvolging vanaf aankoop t/m installatie. Zeer bekwaam installatieteam die beide installaties op dezelfde dag hebben geplaatst.

Zeer vlotte en professionele plaatsing, ik ben enorm tevreden over mijn beide installaties (zonneboiler en condensatieketel). Ragiro heeft gezorgd voor een snelle plaatsing en goede opvolging. Bedankt aan het gehele team!

 

 

Comments are closed